10 tips ter voorbereiding van de ENGIE Knokke Run

2_25113935_DP1_0498

Goed begonnen is half gewonnen! Lees nog even deze ultieme tips om er zondag een fantastische dag van te maken. Deze tips brengen je alvast een stapje dichter bij de finish.

 1. Borstnummer afhalen
  Je kan je startnummer afhalen in het sportcentrum De Strommeeuw (E. Verheyestraat 14, Knokke-Heist) vanaf 08u00. Breng zeker je e-ticket mee dat je na je inschrijving per mail kreeg toegestuurd. Geen e-ticket ontvangen? Check dan zeker de spamfolder van je mailbox of haal je inschrijving af met je identiteitskaart.
  Ben je ingeschreven via een school of groep? Volg dan de instructies van de groepsverantwoordelijke.
 2. Kom op tijd!
  Een ontspannen start is het begin van een goede wedstrijd. Bouw dus de nodige marge in om naar Knokke te komen, je borstnummer af te halen en om je om te kleden.
 3. Breng je sporttas in bewaring
  Een gratis bewaarplaats sporttassen is voorzien in het sportcentrum De Strommeeuw. Losse kledingstukken of plastic zakken worden niet aanvaard. Zorg dus dat je een goed sluitende (sport)tas meebrengt om je spullen in te steken.
 4. Wat vind ik zondag waar?
  Inschrijvingen, start, finish, toiletten, douches, bewaarplaats tassen, kleedkamers ? het ligt allemaal vlak bij mekaar. Benieuwd naar het parcours?
  Alle praktische informatie hebben we voor jullie hier verzameld.
 5. Openbaar vervoer
  We raden alle deelnemers aan om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Het treinstation van Knokke-Heist ligt op 300 meter van sporthal De Stormmeeuw (start-en aankomstlocatie). Op die manier vermijd je files en parkeerproblemen.
 6. Inschrijven ter plaatse
  Lopen in gezelschap is altijd leuk! Je kan nog t.e.m. 30/04 23u59 online inschrijven of ter plaatse nog inschrijven tot vlak voor de wedstrijd. Je kan dus zeker nog een vriend, vriendin, broer, zus of ?. meebrengen om een fijne sportieve zondagvoormiddag mee te beleven.
 7. Ecocharter – ENGIE
  We werken dit jaar ook met een ecocharter, want we care about the environment! Zo gebruiken wij herbruikbare bekers tijdens de bevoorradingen die na afloop gereinigd en opnieuw gebruikt worden. En maken we ook gebruik van gescheiden afvalophaling en – verwerking. Helpen jullie ook een handje? Bekijk hier het ENGIE Running Tour ecocharter.
 8. Uitslagen worden opgemaakt op basis van nettotijden
  Drummen om vooraan bij de start te staan is dus niet nodig. Je tijd zal pas gestart worden bij het overschrijden van de officiële startlijn.
 9. Gezond sporten
  Sporten is leuk en gezond. Wees echter steeds verstandig, luister naar je lichaam en hydrateer voldoende, ook voorafgaand aan je wedstrijd! Zowel onderweg als aan de aankomst is er voldoende water en sportdrank aanwezig.
 10. Have fun!
  Misschien wel de beste ultieme tip die we je kunnen meegeven! Vergeet vooral niet plezier te hebben en te genieten van deze loop. Maak er samen met jouw medelopers een onvergetelijke dag van!

Deel dit bericht