2800 wandelaars gaan zondag voor de eerste keer op ontdekking in Aalst! 

CMUrbanWalk

Op zondag 15 september vindt de eerste editie van de CM Urban Walk Aalst plaats. De deelnemers trekken op een parcours van 10 km langs en dwars door heel wat toplocaties in Aalst zoals de Carnavalswerkhallen, het Belfort, het Stadhuis, de Academie voor Beeldende Kunsten en ‘t Gasthuys.

De start en finish van de CM Urban Walk liggen aan het Werfplein. De eerste ontdekking op de route zijn de Carnavalswerkhallen, hier zwoegen de carnavalisten maandenlang aan hun praalwagens. Ook in de Academie voor Beeldende Kunsten mogen de wandelaars een kijkje komen nemen. De Academie is gevestigd in het oude zwembad van Aalst en één klaslokaal bevindt zich in het vroegere zwembad.

Deelnemers kunnen ook even naar binnen in het Belfort en bij Visit Aalst genieten van een 360° film over Aalst. Tussendoor staat er nog heel wat lekkers op het menu: een stukje Aalsterse Vlaai, een chocoladespekje van Oiljst en nog meer kleine proevertjes.

De CM Urban Walk in Aalst is de vierde in rij, op 1 december staat er nog een CM Urban Walk in Brussel op het programma. Inschrijven voor de CM Urban Walk Brussel kan vanaf maandag 16 september.

Deel dit bericht