CM Urban Walk Brussel baadt dit jaar mee in de kerstsfeer

Golazo
Golazo

De CM Urban Walk Brussel krijgt dit jaar een feestelijk tintje, helemaal ondergedompeld in de betoverende kerstsfeer. Op zondag 1 december sluit de CM Urban Walk Series af in stijl, met een bijzondere editie die de charme van de hoofdstad combineert met de warmte van de eindejaarsfeesten. Inschrijven kan vanaf nu!

De CM Urban Walk Series staat jaarlijks garant voor een verrassende wandeling door verschillende Belgische steden. Op een parcours van zo’n 10 km wandel je langs en door bijzondere gebouwen, ontdek je onderweg verborgen schatten en leer je de stad op een unieke manier ontdekken.

Na geslaagde edities in Mechelen, Oostende en Beringen sloeg de CM Urban Walk Series afgelopen weekend nog zijn tenten op in Aalst, waar de deelnemers getrakteerd werden op een ontdekkingstocht door de carnavalsstad. De feestelijke finale volgt op 1 december in Brussel. De doortocht door de hoofdstad belooft extra magisch te worden.

In aanloop naar de eindejaarsfeesten zullen de deelnemers aan de CM Urban Walk Brussel onderweg ondergedompeld worden in een betoverende kerstsfeer. Hoogtepunt wordt de passage langs de Grote Markt, waar een gigantische kerstboom – vorig jaar was hij wel 22 meter groot – de show zal stelen. De CM Urban Walk Brussel belooft het perfecte decor voor een prachtige Christmas selfie die je kerstkaartje een uniek en feestelijk tintje zal geven.

NIEUWE START- EN FINISHLOCATIE

En er is nog meer! Los van de kerstsfeer heeft de CM Urban Walk Brussel nog enkele nieuwigheden in petto. Start en finish verhuizen dit jaar naar evenementenlocatie Tour & Taxis. Gare Maritime is de eerste locatie waar de wandelaars even mogen binnenwippen. Als nieuwe lifestyle hotspot van Brussel en ontmoetingsplek is Gare Maritime het bruisend hart van de Tour & Taxis-buurt.

De laatste locatie op het parcours is een andere Tour & Taxis-revelatie, Brasserie de la Senne. Deze artisanale brouwerij ligt mee aan de basis van de wederopstanding van craft beers. Geen betere plek om de wandeling af te sluiten en op een sfeervolle manier de feestdagen aan te vatten. Nog meer locaties zullen in de loop van de komende weken bekendgemaakt worden.

PRAKTISCHE INFO CM URBAN WALK BRUSSEL

Programma zondag 1 december 2024:
• Vanaf 08u30: afhalen deelnamepakket
• 09u – 12: start in waves
• 17u30: finish laatste deelnemer

Start en finish:
Tour & Taxis

Deel dit bericht