Aveve Farm Run & Walk komt dit najaar opnieuw naar Hoogstraten

Golazo
Golazo

Op zondag 22 oktober komt de Aveve Farm Run & Walk voor de tweede keer naar Hoogstraten. Inschrijven voor deze prachtige boerderijentocht, in het hart van de aardbeienstreek, kan vanaf nu.

De Aveve Farm Run & Walk is een felgesmaakt wandel- en loopconcept waarbij de deelnemers kennismaken met de moderne en duurzame boerenstiel. Tijdens hun tocht springen ze binnen bij diverse fruit-, veeteelt- en andere landbouwbedrijven, leren ze iets bij over de werking van het bedrijf … en mag er geproefd worden! In en om Hoogstraten zal daar zeker een lekkere portie aardbeien bij zijn.

Als trouwe partner van de Aveve Farm Run & Walk ondersteunt Aveve dit initiatief om jong en oud te laten kennismaken met de boerenstiel. ‘Lekker lokaal’ wordt niet alleen letterlijk genomen tijdens de Farm Run & Walk, maar vind je ook terug als assortiment in de vernieuwde Aveve-winkels met een mooi aanbod van gezonde en verse voeding.

Groene Kring is volop bezig een gloednieuw parcours uit te tekenen voor de vierde editie van de Aveve Farm Run & Walk. De eerste editie vond in het voorjaar van 2022 plaats in het Limburgse Borgloon, gevolgd door een najaarseditie in Hoogstraten. Afgelopen week streek de Aveve Farm Run & Walk voor het eerst neer in het Oost-Vlaamse Lokeren (bekijk hier de aftermovie >>). Op zondag 22 oktober is Hoogstraten na het gigantische succes van vorig jaar voor de tweede keer aan de beurt.

Inschrijven voor de Aveve Farm Run & Walk in Hoogstraten kan vanaf nu. De lopers en wandelaars kunnen kiezen tussen een lange tocht van om en bij de 12 km en een kortere versie van om en bij de 7 km.

PRAKTISCHE INFO AVEVE FARM RUN & WALK HOOGSTRATEN

Programma zondag 22 oktober 2023:
• 08u30: opening registraties en afhalen borstnummer lopers
• 09u-10u: vrije start lopers
• 10u: opening registraties en afhalen polsbandjes wandelaars
• 10u-13u: vrije start wandelaars
• 13u: finish laatste lopers
• 16u30: finish laatste wandelaars

Start & finish:
Hoogstraten. De exacte locaties worden later bekendgemaakt.

Deel dit bericht