Belangrijke informatie voor jouw deelname

Golazo
Golazo

Lees zeker onderstaande tips & tricks goed door, ze brengen je alvast een stapje dichter bij de finish.

1. Op vertoon van je e-ticket kan je op donderdag jouw borstnummer of polsbandje afhalen aan de inschrijvingszone. Geen e-ticket ontvangen? Check dan zeker de spamfolder van je mailbox of haal je inschrijving af met je identiteitskaart.
a. 33 km walk – vanaf 7u op Sporta Spot Kempen (Geneinde 2, 2260 Tongerlo)
b. 16 km walk – vanaf 8u aan de ingang van Domein De Vijvers (Abdijstraat 5, Averbode)
c. 16 km run – vanaf 14u aan de ingang van Domein De Vijvers (Abdijstraat 5, Averbode)

2. Kom op tijd! We raden de 16 km lopers en wandelaars aan te parkeren aan de start in Averbode, hier is een ruime en gratis parking ter beschikking. Parkeer je toch aan de finish in Tongerlo? Neem dan tijdig de shuttlebus naar de start in Averbode.

3. Bij je inschrijving kon je aangeven of je gebruik wenst te maken van de shuttlebussen (enkel voor 16 km run en walk). Gelieve je goed aan het opgegeven uur te houden zodat dit transport vlot verloopt. De laatste pendelbus vertrekt om 18u in Tongerlo.

4. Voor de lopers die dit wensen is er een transport van sporttassen. We vervoeren jouw bagage van Averbode naar de finish in Tongerlo. Zorg ervoor dat je je sporttas goed afsluit. Losse items worden niet aanvaard, en je steekt best geen waardevolle zaken in je sporttas.

5. Wees steeds verstandig, luister naar je lichaam en hydrateer voldoende, zeker ook voorafgaand aan je wedstrijd! Ontdek bij “praktische info” hoeveel bevoorradingen er zijn op jouw parcours.

6. Na de wedstrijd kan je afkoelen met een lekker Tongerlo abdijbiertje. Blond, bruin of alcoholvrij, zoals je wil.

7. Bestelde je een T-shirt bij je inschrijving? Dan kan je dit ophalen aan de inschrijvingszone in Averbode. Gelieve dit dus op te halen alvorens je start.

8. Aan de finish kan je gebruik maken van de kleedkamers en douches in de Sporta Spot Kempen.

9. Heb je nog vrienden, kennissen of familieleden die zich willen inschrijven? Inschrijven kan nog steeds online t.e.m. woensdagavond 17 mei (23u59) of donderdag 18 mei ter plaatse in Averbode.

10. Misschien wel de beste tip die we je kunnen meegeven. Geniet van de prachtige natuur en maak er samen met je vrienden, familie en alle overige lopers een onvergetelijke dag van.

Deel dit bericht