Ellen zesde in arena in Boom, Fleur leidt bij beloften

CYCLOCROSS SUPERPRESTIGE BOOM
Op de thuisgrond van Tommorowland reed Ellen na een dijk van een wedstrijd naar plek 6. Fleur finishte 13de en blijft leidster bij de beloften.

Ellen pakte traditioneel uit met een snelle start. Samen met drie andere rensters vormde onze Telenet Fidea Lions een kopgroep van vier. In het tweede deel van de wedstrijd lag het tempo voor Ellen een tikkeltje te hoog, maar ze stelde toch een mooie 6de plaats veilig.

Fleur kende een mindere start en raakte nooit in haar ritme. Na een sterk openingsweekend in de Telenet Superprestige Gieten (8ste) eindigde de Nederlandse uit Beilen vandaag 13de. Ze was wel 3de belofte en behoudt zo de leiding in het beloftenklassement.

Fleur Nagengast (leidster beloften):

“Ik miste mijn start en liep zo meteen wat achter de feiten aan. Ik raakte nooit in het goede ritme en had ook niet het gevoel diep te kunnen gaan. Vorig weekend in Gieten had ik een veel beter gevoel. Ik heb hier geen verklaring voor. De afgelopen twee dagen deed ik het rustig aan met het oog op dit weekend. Hopelijk kom ik er morgen in Zwitserland weer door.”

Uitslag

1. Kim Van de Steene
2. Alice Maria Arzuffi
3. Sanne Cant
6. Ellen Van Loy
13. Fleur Nagengast

Klassement

1. Annemarie Worst 27p.
2. Alice Maria Arzuffi 27p.
3. Sanne Cant 22p.
4. Ellen Van Loy 17p.
12. Fleur Nagengast 11p.

Klassement beloften

1. Fleur Nagengast 14p.
1. Ceylin Alvarado 14p.
3. Anna Kay 8p.

Deel dit bericht