Ideale loopomstandigheden zorgen voor een uiterst aangename Gent Urban Trail

_JAJ8688

Op zondag 31 maart werd in Gent de Gent Urban Trail 2019 georganiseerd, een onderdeel van de Keytrade Bank Urban Trail Series.

De deelnemers kregen ‘s ochtends een ontbijt aangeboden door Delhaize en Alpro, gevolgd door een Alpro-Smoothie. Ze konden een vernieuwd parcours afleggen, door 24 locaties waarvan er maar liefst 13 compleet nieuw waren. Er was keuze tussen een lus van 6 km en eentje van 11 km. Eén van de nieuwe pareltjes was de passage door bibliotheek De Krook, die uitzonderlijk zijn deuren opende op zondag. Andere blikvangers waren onder andere de Handelsbeurs Concertzaal, De Centrale en Sphinx Cinema.

4500 sportievelingen schreven zich in en konden in ideale loopomstandigheden genieten van de Gentse bezienswaardigheden. Achteraf kregen ze nog een flesje Gentse Strop aangeboden dankzij Brouwerij Roman en ook een Aquarius om de dorst te lessen.

Het volgende event van de Keytrade Bank Urban Trail Series zal op 10 juni plaatsvinden. Dan speelt de Limburgse hoofdstad Hasselt gastheer voor de liefhebbers van Urban Trail.

Deel dit bericht