Laatste tips!

oostende-tips2

Nu zondag, 28 april, trek jij je wandelschoenen aan voor de CM Urban Walk Oostende!

Deze 11 ultieme tips brengen je alvast een stapje dichter bij de finish!

 1. Afhalen deelnemersbadge
  Op vertoon van je e-ticket kan je op zondag 28 april je deelnemersbadge afhalen bij de inschrijvingszone op het Sint-Petrus-en-Paulusplein. Geen e-ticket ontvangen? Check dan zeker de spamfolder van je mailbox of passeer de dag zelf even langs de helpdesk. Ben je ingeschreven via een groep? Volg dan de instructies van de groepsverantwoordelijke.
 2. Start in waves
  Het is belangrijk dat je je zondag houdt aan je gekozen tijdsslot, dit staat vermeld op je e-ticket. In een vroegere of latere wave starten is jammer genoeg niet mogelijk. Hierdoor willen we wachtrijen vermijden en kan je in alle comfort de verschillende locaties ontdekken.
 3. Openingsuren locaties
  Neem zondag je tijd om Oostende te ontdekken. Hou wel rekening met de openingsuren van alle locaties, die zijn aangepast aan de eerste en laatste startwave. Je vindt ze op de achterkant van je deelnemersbadge of de website.
 4. Bereikbaarheid
  We raden aan alle deelnemers aan om te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer naar het evenement te komen. Bekijk hier de bereikbaarheidsinformatie.
 5. Kan ik mij ter plaatse nog inschrijven? Mag mijn hond meewandelen? …?
  Antwoorden op al je vragen over de CM Urban Walk Oostende vind je in de FAQ!
 6. Hou je aan de verkeersregels
  Het parcours is volledig bepijld maar niet helemaal verkeersvrij. Hou je dus steeds aan de gangbare verkeersregels.
 7. Locaties
  De Mercator, het Kursaal, het Thermae Palace hotel en de ACEG Wellington Renbaan. We verrassen jullie zondag met maar liefst 16 toplocaties! Ontdek hier het volledige parcours.
 8. Jouw portie Arla Skyr
  Onderweg, ter hoogte van het Leopoldpark, kan je genieten van een lekkere portie Arla Skyr. Rijk aan eiwitten, 100% natuurlijk en 0% vet. Klinkt niet slecht toch?
 9. Deelnamepakket
  Enkel op vertoon van de bonnetjes die je bij je deelnemersbadge ontvangt, krijg je het volledige deelnamepakket. Hou deze goed bij tijdens de wandeling! Naast Arla Skyr kan je ook genieten van:
     – Een mini appelflap bij de Koninklijke Stallingen
     – Een chocolade zeevucht en Babelutte op de zeedijk
  Vergeet ook zeker je souvenir niet! Aan de finish krijg je een leuke CM Urban Walk Oostende magneet.
 10. Herbruikbare bekers
  Let’s go green! Je dorst lessen onderweg? We voorzien geen wegwerpbekertjes aan de bevoorradingsposten van de CM Urban Walk Oostende. Je kan er natuurlijk wel je eigen drinkbus of herbruikbare beker bijvullen. Nog op zoek naar een groen alternatief? Koop ter plaatse (op het Sint-Petrus-en-Paulusplein) een handige opvouwbare beker voor maar € 3 aan de Helpdesk.
 11. Have fun!
  Misschien wel de beste tip die we je kunnen meegeven. Vergeet vooral niet te genieten tijdens de wandeling! Maak er samen met je medewandelaars een onvergetelijke dag van.

 

PROGRAMMA

Vanaf 8u: afhalen groepspakket
08u30 – 11u30: start in waves
18u00: finish laatste deelnemer

Zijn jullie er klaar voor? Ontdek hier wat jullie zondag te wachten staat.

Deel dit bericht