Onze laatste tips & tricks!

UWHasselt-2022-Tips
Nu zondag, 22 mei, is het zover: de allereerste editie van de CM Urban Walk Hasselt! Ben jij van de partij? Lees dan zeker hieronder onze 12 ultieme tips. Ze brengen je alvast een stapje dichter bij de finish! Nog niet ingeschreven? Mis deze fantastische tocht door de stad niet en schrijf je hier in.
 1. Afhalen deelnemersbadge
  Op vertoon van je e-ticket kan je op zondag 22 mei je deelnemersbadge afhalen aan de inschrijvingszone aan Go! Next Level X (Vildersstraat 28, 3500 Hasselt). Geen e-ticket ontvangen? Check dan zeker de spamfolder van je mailbox of passeer de dag zelf even langs de helpdesk.
 2. Vergeet je mondmasker niet
  Natuurlijk moet je geen mondmasker dragen tijdens de CM Urban Walk Hasselt. Voor één locatie maken we echter een uitzondering: de Clarenhofkapel. Omdat de route hier ook langs/door het Woonzorgcentrum gaat is het dragen van een mondmasker verplicht.
 3. Start in waves
  Het is belangrijk dat je je zondag houdt aan je gekozen tijdsslot, dit staat vermeld op je e-ticket. In een vroegere of latere wave starten is niet mogelijk. Hierdoor willen we wachtrijen vermijden en kan je in alle comfort de verschillende locaties ontdekken.
 4. Mobiliteitsinfo
  Weet jij al hoe je op zondag 22 mei naar de start zal komen? Het liefst zien we jullie natuurlijk met het openbaar vervoer, de fiets of zelfs te voet komen. Kom je toch met de wagen? Bekijk dan hier jouw parkeeropties.
 5. Kan ik mij ter plaatse nog inschrijven? Mag mijn hond meewandelen? …?
  Antwoorden op al je vragen over de CM Urban Walk Hasselt vind je in de FAQ!
 6. Hou je aan de verkeersregels
  Het parcours is volledig bepijld maar niet helemaal verkeersvrij. Hou je dus steeds aan de gangbare verkeersregels.
 7. Locaties
  De Japanse Tuin, ’t Scheep, het Modemuseum,… We verrassen jullie zondag met maar liefst 17 toplocaties! Ontdek hier het volledige parcours.
 8. Ijslands ontbijt
  Onderweg, in het stadspark, kan je genieten van een Ijslands ontbijt aangeboden door Arla Skyr. Rijk aan eiwitten, 100% natuurlijk en 0% vet.: klinkt niet slecht toch?
 9. Deelnamepakket
  Enkel op vertoon van de bonnetjes die je bij je deelnemersbadge ontvangt, krijg je het volledige deelnamepakket. Hou deze goed bij tijdens de wandeling! Naast Arla Skyr kan je ook genieten van:
  – Een lekker Smeet jenevertje
  – Echte Hasseltse speculaas
  Vergeet ook zeker je souvenir niet! Aan de finish krijg je een leuke CM Urban Walk Hasselt magneet.
 10. Food & drinks
  Even op adem komen na jouw parcours? Aan de start- en finishlocatie kan je voor of na je wandeling rustig genieten van een hapje of een drankje.
 11. Herbruikbare bekers
  Let’s go green! Je dorst lessen onderweg? We voorzien geen wegwerpbekertjes aan de bevoorradingspost van de CM Urban Walk Hasselt. Je kan er natuurlijk wel je eigen drinkbus of herbruikbare beker bijvullen. Nog op zoek naar een groen alternatief? Koop ter plaatse (in Go! Next Level X) een handige opvouwbare beker voor maar €3.
 12. Have fun!
  Misschien wel de beste tip die we je kunnen meegeven. Vergeet vooral niet te genieten tijdens de wandeling! Maak er samen met je medewandelaars een onvergetelijke dag van.
We zien je graag aan de start!

Deel dit bericht