Populaire CM Urban Walk Gent weet opnieuw meer dan 4000 wandelaars te bekoren

Golazo
Golazo

Op zondag 4 december vindt de tweede editie van de CM Urban Walk Gent plaats. Op minder dan anderhalve maand tijd zijn de meer dan 4000 startbewijzen allemaal de deur uitgegaan. In de CM Urban Walk Gent wandelen de deelnemers langs en dwars door locaties en gebouwen die op een doordeweekse dag zelden of niet toegankelijk zijn voor het brede publiek.

Op een parcours van 12 km doen de wandelaars 20 locaties aan. Eén van de eyecatchers is het Wintercircus. Deelnemers kunnen er exclusief een kijkje nemen in de Sporza WK-studio. Het Wintercircus heeft een verleden als indoor hippodroom, circus en evenementenhal en zal in de toekomst gebruikt worden als multifunctionele ruimte voor technologiebedrijven, maar ook voor cultuur, horeca en andere activiteiten.

Andere Gentse pareltjes op de route zijn onder andere het Stadhuis, de Minardschouwburg, NTGent, Zwembad Van Eyck en de Sint-Pietersabdij. Start en finish van de CM Urban Walk Gent liggen op de Bijlokesite. Naast een lekkere portie Arla Skyr op de rustlocatie (Vlerick Business School) mogen de deelnemers ook letterlijk proeven van Gent. Onderweg kunnen ze genieten van een vers getapte Gentse Strop en een Gentse Sneeuwbal.

De CM Urban Walk Gent – die ook bij de eerste editie in 2019 volledig volzet was – sluit de CM Urban Walk Series 2022 af. Eerder dit jaar stonden er ook unieke stadswandelingen in Hasselt (22 mei), Antwerpen (19 juni), Kortrijk (18 september) en Diest (6 november) op de kalender.

PRAKTISCHE INFO CM URBAN WALK GENT

Programma zondag 4 december:

• Vanaf 8u15: afhalen deelnamepakket
• 8u45 – 11u30: start in waves
• 16u: finish laatste deelnemer

Start & finish:

Bijlokesite, Gent

Deel dit bericht