Schrijf je in voor de 7de editie van Roc d’Ardenne

RocdArdenne1
Op vrijdag 18 oktober openen de inschrijvingen voor de 7de editie van Roc d'Ardenne. Dit jaar zijn we er wat vroeger bij want we weten dat jullie vol ongeduld uitkijken naar de volgende editie van Roc d'Ardenne die plaatsvindt van 1 tot 3 mei 2020 in Houffalize. Inschrijven kan vanaf vrijdag 18 oktober om 12u op onze website www.rocdardenne.com

Waarom je zeker moet deelnemen in 2020:

1.       Friday ROC! Schrijf je snel in en geniet van het voordeeltarief.

Op vrijdag 18 oktober openen we de inschrijvingen met exclusieve tarieven voor de snelle boekers.  Let wel: voor een beperkt aantal inschrijvingen en enkel geldig tot vrijdagavond 23u59. Snel zijn is dus de boodschap.

Maar ook nadien geniet je nog steeds van een voordelig tarief want ook dit jaar gelden onze variabele inschrijvingstarieven. 

 

2.       Nieuw: Roc Famille

Op vrijdag 1 mei staat er in de namiddag de Roc Famille op het programma. Zo kan je samen met je gezin een sportief weekend inzetten met een rustig tochtje.

 

3.       De Roc klassiekers

Op het programma staan opnieuw de onmiskenbare ROC klassiekers: een breed gamma van tochten met verschillende kilometers en moeilijkheidsgraad. Zo kan iedereen kiezen wat het best bij hem, en zijn gezelschap past: van een pittige Big Roc Marathon tot een gezellige Roc Gourmand.

 

En ook in 2020 kan je de nieuwste mountainbikemodellen testen tijdens de Happy Bike Days (i.s.m. O2 Bikers).

 

Ook al veel zin gekregen in Roc d’Ardenne 2020? 

Meer info en inschrijven kan vanaf vrijdag 18 oktober om 12u. Schrijf je snel in en geniet extra hard van je wintertrainingen .

Afspraak op vrijdag 1 mei in Houffalize!

Deel dit bericht