Titel - Vivamus in erat ut urna

Subtitel - Donec interdum metus et hendrerit

Havenland Run & Walk

Na een aangepaste editie in 2020 is de Havenland Run & Walk er dit jaar terug in zijn oude vorm, voor lopers én wandelaars. Op 6 & 7 november verkennen we opnieuw het mooiste stukje natuur in de Antwerpse haven.

Op zaterdag 6 november haal je je wandelschoenen en zaklamp uit de kast voor een tocht van 8 of 12 km. Op zondag zijn de lopers aan de beurt, zij kunnen kiezen voor een parcours van 8, 12 of 21 km.

Starten en finishen doen we bij KSK Kallo. Het parcours voert je langs het Rietveld Kallo, Fort Sint-Marie, het dorpscentrum, … De haven verlies je nooit uit het oog.

DAGEN
UUR
MIN
SEC

Laatste tips!

We vinden het fijn dat jij zondag aan de start staat van de Liantis Urban Trail Brussel! Wij willen er samen met jou een fantastische

Inschrijven

Praktische info

Parcours

Foto's van vorige edities

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Loop of wandel mee voor het goede goel!

Rietveld Kallo

‘Rietveld Kallo’ is een recent aangelegd natuurgebied dat vooral bestaat uit diepe en ondiepe plassen met rietvegetaties die in ontwikkeling zijn. Natuurpunt werkt hier met haar vrijwilligers van de afdeling Waasland aan een beheer met het oog op uitbreiding en behoud van de rietkragen. (+ logo Natuurpunt)

Bijzondere vogelsoorten zoals de kleine karekiet en rietgors laten zich hier spotten. Steltlopers zoals de grutto of scholekster komen hun kostje bij elkaar scharrelen in de ondiepe plassen en ook de kleine en grote zilverreiger laten zich hier bewonderen.

Op de zuidelijke bufferdijk werden inheemse struiken zoals hazelaar, Gelderse roos en Spaanse aak aangeplant om zangvogels aan te trekken. Je vindt er ook drie paddenpoelen die speciaal werden aangelegd voor de zeldzame rugstreeppad.

Ook jij kan dit goed doel steunen door bij je inschrijving €5 extra te betalen.