Yentl pakt knappe tweede plaats in Noordzeecross

CYCLOCROSS FINAL SUPERPRESTIGE NOORDZEECROSS JUNIOR
In de slotmanche van de Ridley Cup heeft Yentl een fraaie tweede plek behaald. In Middelkerke moest hij enkel Jelle Camps laten voorgaan. Arne werd vijfde, Andreas elfde.

In eigen provincie mikte Yentl op een podiumstek en zette die ambitie meteen kracht bij met een goede start. De West-Vlaming ging mee in het spoor van snelle starter Toon Vandebosch, maar toen Jelle Camps vanuit de achtergrond overnam, kon hij niet mee. Uiteindelijk won onze renner de strijd om de tweede plek.

‘Ik ben heel tevreden met mijn prestatie’, klonk hij na afloop. ‘Toch zat er misschien meer in. Ik ben een paar keer door mijn eigen fout tegen de grond gegaan. Dat maakte ik dan goed op een paar stukken die me lagen. Maar op het einde kwam ik tekort. Met de tweede plaats heb ik mijn doel wel bereikt.’

Verder finishte Arne op de vijfde plaats. In zijn eerste wedstrijd na zijn blessure werd Andreas elfde.

Deel dit bericht